top of page

Labākie online rīki Airbnb hostiem.


Airbnb īpašniekiem ne vienmēr ir viegli. Lai pārvaldītu rezervācijas ir vajadzīgs laiks, zināšanas un organizācija. Tāpēc esam apkopojuši sarakstu ar, mūsuprāt, labākajiem un efektīvākajiem tiešsaistes rīkiem, kas atvieglos Tavu īstermiņa izīrēšanas dzīvi un padarīs Airbnb īpašumu pārvaldīšanu kaut vai nedaudz vieglāku.


Hostbex airbnb serviss Latvijā, Rīgā



1. Konkrētas pilsētas vai valsts tirgus izpēte: AirDNA.co.

Lielisks veids, kā ieskatīties savu konkurentu maciņos, saprotot to, cik daudz tie pelna, cik daudz rezervētas dienas nākotnē ir viņu īpašumiem un apskatot pašu īpašumu listingus vairākās platformās. AirDNA piedāvā arī plašu datu analīzi saistībā ar nākotnes cenu un noslogojuma prognozēm un vispārējo aptuveno īpašuma noslogojuma un ienākumu aprēķinu.


Lielisks veids, kā atbrīvoties no konstantām cenu maiņām gan sezonās, gan brīvdienās, jo viss tiks izdarīs Tavā vietā. Šīs platformas automātiski nolaidīs vai pacels cenu Tavam īpašumam balstoties uz patreizējo tirgus pieprasījumu un piedāvājumu. Izcils veids, kā atbrīvot gan savu laiku, gan palielināt ienākumus. Taču atceries, ka sava īpašuma ideālāko cenu, vienmēr zināsi tieši Tu nevis kāds cits.


3. Pilnīga īpašuma pārvaldība: Guesty.com, Hospitable.com, Hosthub.com.

Pilnīgas pārvaldības rīki, kas sevī ietver par visu ieprieš runāto. Šīs mājaslapas tiks galā gan automatizētu komunikāciju, gan kalendāriem, gan tirgus izpēti. Šiem uzņēmumiem ir ļoti labi izstrādāta sistēma, kas ļaus Tev savu īpašumu pārvaldīt no jeb kuras vietas un ierīces. Guesty piedāvā arī viegli apskatāmu datu un ienākumu analīzi.


Šie rīki ir nepieciešamība Tev, ja esi savu īpašumu ir publicējis vairāk nekā vienā booking platformā, jo ļaus Tev sava īpašuma cenu un kalendārus mainīt visos portālos vienlaicīgi. Hosthub nodrošina 0% iespējamību dubultajām rezervācijām, kas nozīmē, ka, ja klients ir veicis rezervāciju, piemēram, vrbo, šī rezervētā diena tiks nobloķēta visos pārējos booking portālos mazāk nekā sekundes laikā.


Tavā vietā tiks automātiski atbildēts uz klientu ziņām. Tiks nosūtītas ziņas gan jaunajiem īrniekiem, gan atbildēts uz ziņām, kurās ir noteikti atslēgvārdi. Lielisks veids, kā atbrīvot savu laiku, taču ne tik lielisks veids klientiem, kam nepatīk sarunāties ar datoru.



Kopumā, šie rīki nodrošina ļoti plašu automatizāciju. Sākot ar cenu noteikšanu un beidzot ar kalendāru sinhronizēšanu un automatizētām ziņām. Vidējās cenas katram rīkam ir aptuveni 20 eiro par īpašumu. Un atceries, ka pirms izvēlēties kādu no šiem rīkiem, rūpīgi izvērtē savas konkrētās vajadzības.





Hostbex airbnb menidžmenta serviss Rīgā, Latvijā

Vēlies publicēt savu nekustamo īpašumu īstermiņa īres platformās, taču nav laika vai prasmes? Meklē profesionālu komandu kurai uzticēt savu nekustamo īpašumu?


Iepazīsties ar Hostbex! Latvijā augstāk vērtēto īstermiņa īres dzīvokļu apsaimniekošanas kompāniju. Uzkopšana, komunikācija, cenas, fotogrāfijas.. Ar visu tiksim galā Tavā vietā! www.hostbex.com


Apskati citus mūsu rakstus šeit: www.hostbex.com/blog

Comments


bottom of page