top of page

Kāpēc ir vajadzīgs īstermiņa īres serviss un kuram no tiem uzticēties?


Īstermiņa īres īpašumu pārvaldība var būt sarežģīts uzdevums, kas prasa laiku un rūpīgu uzraudzību. Aizvien vairāk īpašnieku vēršas pēc palīdzības pie īstermiņa īres īpašumu pārvaldības uzņēmumiem, jo saprot, ka šāda veida bizness nav nekas vienkāršs.

Šajā rakstā pastāstīsim, kāpēc Tev, visticamāk, ir nepieciešama šāda uzņēmuma palīdzība.


Hostbex airbnb uzkopšanas serviss

  1. Speciālās zināšanas: Lai arī cik ilgi Tu nebūtu izīrējies savu īpašumu īstermiņa īres platformās, šāda tipa menidžmenta kompānijas vienmēr būs soli Tev priekšā. Īstermiņa īres servisi ir gatavi īpašumam pievērst visu savu laiku un zināšanas attiecībā pret cenām un Taviem konkurentiem, jo mums tas ir ikdienas darbs, kamēr citiem, visticamāk, vien veids, kā gūt papildus ienākumus.

  2. Ilgā pieredze: Īstermiņa īres servisiem ir ilga un zelta vērta pieredze. Un apsaimniekojot vairākus simtus vai pat tūkstošus īpašumu, šī pieredze vēl jo projām aug. Šī pieredze var Tev palīdzēt vairākos veidos, kaut vai īpašuma iekārtošanas jautājumos, fotogrāfiju izstrādāšanā vai vienkārši īpašuma apraksta izveidošanā portālos kā airbnb.com, booking.com uc.

  3. Cenu optimizācija, kalendāru sinhronizēšana un lielāki ienākumi: Publicējot savu nekustamo īpašumu vairākās īstermiņa īres platformās ir svarīgi, ka kalendāri starp šīm platformām nepārklājas. Ko tas nozīmē? Ja klients ir rezervējis Tavu īpašumu vrbo.com, ir svarīgi, ka šī pati rezervācija parādas arī pārējos booking portālos, lai nerastos tā sauktās "dubultrezervācijas." Pat ar platformu izstrādāto ICAL mehānismu nav iespējams garantēt, ka šīs dubultrezervācijas neradīsies, jo laiks, līdz šie kalendāri sinhronizējas var aizņemt pat 10 minūtes. Īstermiņā īres servisiem, ieskaitot Hostbex ir pieeja augstāk vērtētajām tehnoloģijām, ieskaitot, hosthub.com, kas nodrošina 100% neiespējamu kalendāru pārklāšanos. Turklāt, ja vien Tu nesēdi pie datora 12 stundas dienā, visticamāk, esi palaidis garām kādu dienu, kurā būtu bijusi iespēja nopelnīt vairāk. Kuram ir laika vai vēlmes sēdēt un ņemties ar cenu maiņu gan brīvdienās, gan svētku dienās? Ļauj ar visu neinteresanto tikt galā mums un iespējams pat, ka ar visu komisiju Tev sanāks nopelnīt vairāk.

  4. Profesionāla apkope un komunikācija: Profesionāls īpašuma uzkopes un komunikācijas īstermiņa īres serviss ir stūrakmenis tam, lai Tavs īpašums saņemtu labākās atsauksmes un tiktu parādīts airbnb meklēšanas augšgalos. Mēs zinām, cik nogurdinoši mēdz būt uzkopt pēc katras rezervācijas vai saņemt ziņu no klienta divos naktī par to, ka kaut kas nav kārtībā. Ļauj, lai galva sāp mums, kamēr Tu mierīgi guli un sapņo par.. nezinu.. par to, ko Tu parasti sapņo. Turklāt, ko Tu darīsi, ja rezervācijas laikā plīsīs truba, vai podā nevarēs nolaist ūdeni, kamēr būsi atvaļinājumā? Sliktākajā gadījumā dabūsi sliktu atsauksmi.

Kopsavilkums: Īstermiņa īres īpašumu pārvaldības uzņēmumi var garantēt Tev pilnīgu brīvību un profesionalitāti attiecībā pret Tavu īpašumu. Un, kā saka, ļauj Tev atbrīvoties no hostinga galvassāpēm..




Hostbex airbnb hostinga serviss Rīgā

Vēlies publicēt savu nekustamo īpašumu īstermiņa īres platformās kā airbnb, taču nav laika vai prasmes? Meklē profesionālu komandu kurai uzticēt savu nekustamo īpašumu?


Iepazīsties ar Hostbex! Latvijā augstāk vērtēto īstermiņa īres dzīvokļu apsaimniekošanas kompāniju. Uzkopšana, komunikācija, cenas, fotogrāfijas.. Ar visu tiksim galā Tavā vietā! www.hostbex.com


Apskati citus mūsu rakstus šeit: www.hostbex.com/blog

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page