top of page

Kāpēc izvēlēties īstermiņa īri? (Pirmā daļa.)


Kā īpašniekam, izvēloties starp īstermiņa un ilgtermiņa īri, var rasties jautājums par to, kura iespēja ir finansiāli izdevīgāka un ilgtspējīgāka. Ir daudzi faktori, kuri liecina par to, ka īstermiņa īres dzīvokļi var būt labāka investīcija nekā ilgtermiņa īres varianti.


Hostbex airbnb serviss Latvijā

Pirmais un galvenais ieguvums ir finansiālā elastība. Īstermiņa īre ļauj pat dubultot īpašuma ienākuma līmeni, it īpaši, ja dzīvoklis atrodas pieprasītā vietā vai tiek izmantots sezonālo pasākumu laikā. Šī elastība dod iespēju optimizēt ieņēmumus, pielāgojot cenas atbilstoši tirgus pieprasījumam.


Otrs ieguvums ir iespēja labāk pārvaldīt nekustamo īpašumu un uzturēt tā kvalitāti. Īstermiņa īres dzīvokļi bieži tiek kontrolēti un apmeklēti biežāk, kas nodrošina agrīnu problēmu identifikāciju un risināšanu. Tas palīdz saglabāt īpašuma vērtību un novērst iespējamos bojājumus. Īpašums, bieži vien, tiek uzkopts un pārbaudīts līdz pat 15 reizēm mēnesī.


Īstermiņa īre piedāvā iespēju elastīgi izmantot īpašumu pēc savām vajadzībām. Piemēram, īpašniekam ir iespēja pašam izmantot dzīvokli noteiktos periodos, kaut vai, lai vienkārši apskatītu, kas tajā notiek un vai viss ir tā, kā īpašnieks to bija atstājis.

Lai gan īstermiņa īres dzīvokļi var prasīt lielāku darbu saistībā ar daudzajām rezervācijām un uzkopšanu, viss tiek kompensēts ar rezervāciju cenām un vispārējo elastīgumu. Tātad, īstermiņa īre var piedāvāt izdevīgu investīciju perspektīvu īpašniekam, ļaujot viņam maksimāli izmantot un kontrolēt savu nekustamo īpašumu.




Hostbex īstermiņa īres menidžmenta serviss

Vēlies publicēt savu nekustamo īpašumu īstermiņa īres platformās kā airbnb, taču nav laika vai prasmes? Meklē profesionālu komandu kurai uzticēt savu nekustamo īpašumu?


Iepazīsties ar Hostbex! Latvijā augstāk vērtēto īstermiņa īres dzīvokļu apsaimniekošanas kompāniju. Uzkopšana, komunikācija, cenas, fotogrāfijas.. Ar visu tiksim galā Tavā vietā! www.hostbex.com


Apskati citus mūsu rakstus šeit: www.hostbex.com/blog

Comments


bottom of page